Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is er niet alleen om uw waardevolle spullen veilig te stellen! Met een goed inbraakbeveiligingssysteem voorkomt u namelijk óók:

  • Verlies van veilig gevoel en vrijheid;
  • Schending van uw privacy;
  • Verlies van bijzondere en niet vervangbare herinneringen of data;
  • Frustratie en veel tijdsinvestering in afhandeling en herstelwerkzaamheden.

inbraakbeveiliging Stap Elektra

Inbraakbeveiliging door Stap Elektra

Wij hebben diverse systemen om uw woning of bedrijfsruimte goed te beveiligen tegen inbraak, bijvoorbeeld:

i-on160EXEUR

i-on160EXEURDit hybride uitbreidbaar inbraakalarmsysteem is geschikt voor grote panden. Met 10 tot 160 detectiezones is dit systeem ideaal voor flexibele, hedendaagse woon- of bedrijfsruimten. Het systeem is te configureren als 20 unieke inbraakalarmsystemen die elk onafhankelijk in- en uitgeschakeld kunnen worden hetgeen een ongeëvenaarde flexibiliteit biedt.

De i-on160EXEUR is geschikt voor 500 gebruikers, ieder met een pincode, tag, afstandsbediening en draadloze overvalzender. Het bedienpaneel van het systeem biedt duidelijke en beknopte instructies en begeleiding. Dit geeft de zekerheid dat de beveiliging voor de grote hoeveelheid gebruikers eenvoudig en makkelijk in het gebruik is.


i-on40EUR

i-on40EURDe i-on40EUR is een hybride inbraakpaneel voor woningen en kleine bedrijven of instellingen; standaard voorzien van 16 bedrade zones en 24 draadloze zones. De i-on40EUR wordt geleverd met 1 bekabeld bedienpaneel.

Met het bedieningspaneel kunnen gebruikers het systeem in- en uitschakelen en kunnen wij het systeem configureren. Met een integrale tag-lezer kunt u het systeem bedienen zonder dat u een toegangscode hoeft te onthouden!


i-on16EUR

ion16EUR bij Stap ElektraDe i-on16EUR is een draadloos inbraakpaneel, standaard voorzien van 16 draadloze zones. De i-on 16 wordt geleverd met 1 bekabeld bedienpaneel.

Deze inbraakbeveiliging is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een draadloos bereik van wereldklasse door Scabtronic 868 smalband en antenne met ‘diversity reception’. Doordat alamrcentrale en bedienpaneel van elkaar gescheiden zijn is de i-on16EUR een professionele oplossing met hoge mate van veiligheid!


Meer informatie over inbraakbeveiliging

Natuurlijk zijn bovenstaande systemen ‘slechts’ een greep uit de vele mogelijkheden! Wilt u meer weten over deze en andere inbraakbeveiligingssystemen of een passende oplossing voor uw specifieke situatie?

Email sturen naar Stap ElektraStap Elektra bellen op 026 – 47 22 928Stap Elektra bezoeken