Veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting voorkomt dat uw woning of bedrijfsruimte interessant is voor inbrekers.  Met  goede veiligheidsverlichting voorkómt u dat:

  • er donkere plaatsen rondom uw pand zijn waar ongenodigden zich kunnen verschuilen;
  • u té hoge energiekosten hebt door niet-efficiënte verlichting;
  • u niet kunt vertrouwen op de werking van de verlichting.

Steinel veiligheidsverlichting van Stap Elektra

Wij hebben diverse soorten veiligheidsverlichting om uw woning of bedrijfsruimte goed te beschermen tegen inbraak. Hier vindt u een drietal voorbeelden:

Passief-infrarood (PIR)

Steinel veiligheidsverlichting passief infrarood bij Stap ElektraInfraroodsensoren registreren de menselijke warmtestraling. Door segmentlenzen wordt het registratiebereik verdeeld in passieve en actieve zones. De uiterst gevoelige sensoren kunnen op die manier warmtelichamen, die tussen de zones bewegen, als spanningsschommeling herkennen. Zelfs de kleinste schommelingen worden geregistreerd.


Sensor-led-spots

Steinel sensor led veiligheidsverlichting bij Stap ElektraDe XLed-sensorspots van STEINEL Professional combineren hoogwaardige sensortechnologieën met led-verlichting. Het programma bewijst constant dat efficiëntie een kwestie van techniek is: in ons geval betekent dat 100% led-verlichting en slechts ongeveer een derde van het energieverbruik dat voor halogeenspots nodig is. De uitdaging van zulke sterke led-spots (met max. 60 Watt) zit in het thermomanagement. Door de gepatenteerde Active-Thermo-Control-sturing wordt de temperatuur van de led-lampjes continu gemeten. In kritieke situaties wordt, microprocessorgestuurd en onmerkbaar voor de gebruiker, onmiddellijk ingegrepen. Alleen zo kan de lange levensduur van de sterke led-lampen worden gewaarborgd.


 

Sensor-halogeenspot met XENO-licht

Steinel HS 152 XENO bij Stap ElektraDe HS 152 XENO is uitgerust met de STEINEL Professional DUO-sensor en de twee-zones-multilens. De sensorreikwij dte bedraagt max. 12 meter bij een registratiehoek van 180° en een openingshoek van 90°. Raam, wandhouder en behuizing zij n van robuust aluminium spuitgietwerk gemaakt. Inschakelniveau en brandduur kunnen individueel worden ingesteld. De XENO-glasplaat is uniek, hij zorgt door het filteren van het halogeenlicht voor een op daglicht lijkende kleurtemperatuur. De HS 152 XENO is geschikt voor maximaal 150 Watt. Met een extra schakeluitgang kunnen nog meer verbruikers worden aangesloten.

Meer informatie over veiligheidsverlichting

Er is geen goede of foute technologie, er bestaat alleen de goede keuze voor een individuele verlichtingssituatie. Welke oplossing u kiest, hangt helemaal van uw wens af. Wij leggen u graag uit wat de beste veiligheidsverlichting voor uw specifieke situatie situatie is!

Email sturen naar Stap ElektraStap Elektra bellen op 026 – 47 22 928Stap Elektra bezoeken